page menu

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

copy paste





Γεννήθηκα στις 10 Απριλίου 1987, στην Αθήνα.

Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, προσπαθούσα να μαγειρέψω για την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Περίπου στα 14 μου άρχισα να τα καταφέρνω... 

Στόχος ζωής απο τότε να ασχοληθώ με την μαγειρική.


Στην απόφαση μου, είχα δυο μεγάλους υποστηρικτές και τους οφείλω όσα κατάφερα αλλά και όσα πρόκειται να καταφέρω. Τον πατέρα μου Τάσο και την μητέρα μου Νίκη. 


Το 2007 αποφοίτησα με άριστα το ΙΙΕΚ τουριστικών σπουδών "Le Monde" στον κλάδο της Γαστρονομικής τέχνης με γνώσεις στην ζαχαροπλαστική, διατροφολογία και την οινολογία. Σύντομα εργάστηκα σε μεγάλες επισιτιστικές μονάδες, όπως το ξενοδοχείο Grande Bretagne, το ξενοδοχείο Cephalonia palace, το εστιατόριο J.K. στην πλατεία Κολωνακίου, το ξενοδοχείο Medium city Hotel στην Βαρκελώνη. Ταυτόχρονα ακολούθησαν κύκλοι σεμιναρίων γύρω από την Βυζαντινή, Ταιλανδέζικη και Κινέζικη κουζίνα, καθώς και εναν κύκλο ερευνών στην Μοριακή γαστρονομία απο το Γαλλικό κολέγιο École Grégoire Ferrandi. 


Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2015 με σκοπό, να μοιραστώ μαζί σας, συνταγές, πειραματισμούς ακόμη και "αποσπάσματα" απο την σύγχρονη (και όχι μόνο) ιστορία της γαστρονομικής τέχνης.


Όσο για το τι έπεται, είμαι σίγουρος πως η τέχνη της γαστρονομίας δεν τελειώνει πουθενά και είμαι υπερήφανος που ένας απο τους δασκάλους μου ήταν ο αείμνηστος κριτικός γαστρονομίας, εδεσματολόγος και μελετητής της μαγειρικής παράδοσης, ιστορίας και λαογραφίας Αλέξανδρος Γιώτης.


Πλέον παρέχω και υπηρεσίες  Personal & Private Chef, για ασθενείς κυρίως διαβητικούς και  ογκολογικούς. Αθλητές και άτομα που δεν έχουν το χρόνο να μαγειρέψουν οι ίδιοι.

pdf